Gunnar Madsen Vinhandel.dk

Her på siden sælger vi alkohol.

Er du fyldt 18 år?

Louis Tollet Brut Rosé 1. Cru Champagne

Louis Tollet Brut Rosé 1. Cru Champagne

Stykpris v/ 1 stk. 429,95 DKK

Stykpris v/ 3 stk. 386,96 DKK 429,95 DKK Stykpris v/ 6 stk. 365,46 DKK 429,95 DKK


Ingen bedømmelse

Smuk pink i glasset med en dejlig vedholdende mousse. Frisk og generøs med komplekse aromaer af rød frugt, vilde kirsebær, jordbær og hindbær.


Lagerstatus: På lager
stk.

Gratis fragt på køb over 975,-

Fragtpriser fra 49,- på ordrer under 975,-

Levering inden for 1-3 hverdage

Ved bestilling inden kl. 16:00

Kundeservice & support

Ring til os på 32 95 18 09

30 dages gratis returret

14 dages fortrydelsesret


BLØD OG VEDVARENDE

Smuk pink i glasset med en dejlig vedholdende mousse. Frisk og generøs med komplekse aromaer af rød frugt, vilde kirsebær, jordbær og hindbær. Pinot Noir druernes generøsitet og Chardonnay druernes friskhed danner en fin balance mellem aromaer og delikat rød frugt. Afslutningen er perfekt blød og vedholdende.

Et perfekt valg til receptioner. Vinen er desuden et godt match til sushi og røget laks.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling

Louis Tollet Rosé Premier Cru Brut er produceret på Champagnes store druesorter: Pinot Noir 75% og Chardonnay 25%. Druerne er høstet på Premier Cru-jorder i Montagne de Reims "Mutigny, Mareuil sur Ay, Bisseuil, Ludes, Teépal og Tauxières" Coteaux d'Epernay "Hautvillers, Pierry" og i Côte des Blancs "Grauves". 25% reserve vine.
Druerne håndhøstes og de bedste druer med der ønskede balance udvælges. Presning finder sted nær markerne for at garantere perfekt kvalitet. Vinifikationen sker i små termoregulerede rustfri ståltanke for at respektere de enkelte druesorters karakter.

Vinen modner i kældrene i 24-36 måneder ved 12°C.

Om producenten

Louis Tollet laver virkelig god Champagne til den rigtige pris. Huset er beliggende i Epernay i Marne-dalen, syd for ”Champagnehovedstaden”, Reims og druerne til Louis Tollets champagner høstes alle fra marker, der er klassificeret som 1’er Cru.